FESTA FI DE CURS

01 02 03 04 05 06 07 08 09És una festa de tota l’escola, les famílies, nens i nenes i tot l’equip de l’escola. Com cada any celebrem que s’ha acaba un curs i les famílies dels grups de dos anys marxaran, perquè els infants aniran a “l’escola dels grans”. S’haurà acabat una etapa en què hem intentat acompanyar-los en totes les alegries i preocupacions que dóna la criança.  Altres famílies continuaran a l’escola i, per tant, continuarem acompanyant-los.

Les famílies de l’escola  ens han ajudat a mantenir  un costum que fa anys vam proposar a les famílies d’aquell moment i ja s’ha convertit en una tradició.  Es tracta de que portessin a la festa, una especialitat culinària de la família. Això ha permès tenir una mostra variada i molt bona de diferents menjars. L’escola fa el receptari i  el dóna a les famílies.  Donem les gràcies a tots per la seva col·laboració.

 

 

 

 

ESCOLTANT A TXAIKOVSKI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquest mes de maig els petits del grup d’un any, que alguns ja en tenen dos, han escoltat audicions de música clàssica: “La dansa xinesa” del Trencanous de Txaikovski, després d’escoltar-la en diferents moments i arribar a reconèixer-la,  van visionar-la. Uns bolets la ballen i són molt divertits. També han escoltat audicions de “El rellotge sincopat” d’Anderson i “El gato valseador”, podent visionar-les després. Aquí teniu el moment de visionar les audicions, moment en que reconeixent la música i veuen les imatges.

LA PRIMAVERA

Continuem pintant la primavera. Els infants dels grups de dos anys estan estampant el pètals de les flors amb ampolles de plàstic i després pinten la tija amb pinzell.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOSSES SENSORIALS

Les bosses sensorials contenen diferents materials, alguns líquids, altres sòlids i alguns gelatinosos. Estan penjades de la paret per poder manipular-les i observar les fomes que prenen. Són experimentacions que fan els infants del grup d’un any en aquest moment del curs, que ja tenen una bona estabilitat per estar en qualsevol postura corporal.

02 copia 05C copia 04C copia

PINTANT LA PRIMAVERA

Amb l’estampació de les flors i pintant la tija amb pizell, van creant el mural de la Primavera que guarnirà la seva classe, la del grup de dos anys. En aquest moment ja han crescut i poden fer una tasca que requereix concentració i habilitat i gaudir-la fent-la.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LES JOGUINES DEL TERCER TRIMESTRE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En el grup de dos anys el joc s’ha enriquit i ja el comparteixen.   S’incorporen noves joguines i materials. A la cuina s’han afegit: fruites i hortalisses de fusta que es tallen amb ganivets de fusta. Plats, gots i tasses de pisa, que tenen un tacte diferent del plàstic; malgrat  s’ha de tenir més cura, comprovem que no hi ha trencadisses. I una planxa.

Les peces de construcció de fusta són més petites i variades. Els trencaclosques es fan més complexos. S’afegeixen els instruments de música i les joguines per representar rols adults.

Page 1 of 3 123